Jachthaven Haarlem

Aalsmeer Maritiem, Jachthaven en Winterstalling is nabij Haarlem, grenzend aan de Ringvaart gelegen jachthaven Haarlem heeft vele watersporters waar menig Haarlemmer de boot heeft liggen. Vaargebied is Amsterdam, Haarlem, de Westeinderplassen en uiteraard ver daarbuiten. De jachthaven heeft zowel gewone ligplaatsen als ligplaatsen met recreatielandje, de ligplaatsen bieden plaats voor boten tot 11 mtr. Onder jachthavens Haarlem is onze jachthaven via Badhoevedorp over de ringvaart uitstekend te bereiken.

Aalsmeer Maritiem beschikt over een toilet, watervoorziening nabij de jachthaven/ligplaatsen en bij de recreatieligplaatsen tevens elektra. Met uw eigen deurcode heeft u, wanneer u maar wilt, toegang tot de jachthaven en de mogelijkheid van uw boot gebruik te maken. Aalsmeer Maritiem Jachthaven & Winterstalling, een ontspannen jachthaven en al jaren een begrip binnen de regio Haarlem en omgeving. Onder jachthavens Haarlem is Aalsmeer Maritiem tevens een jachthaven met een ruime overdekte winterstalling van 2400m2 waar u uw boot veilig kunt laten overwinteren. Woont u in de regio Haarlem, Badhoevedorp of Amstelveen en zoekt u een ligplaats of botenstalling neemt dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Prijsinformatie kunt u vinden onder tarieven.

Voor meer informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier, mailen of direct contact opnemen met de havenmeester ( Bert 06.25538119 ) U zocht jachthavens Haarlem jachthaven Haarlem of Haarlem jachthaven en heeft binnen de regio een betaalbare Full Service jachthaven en winterstalling gevonden!

Winterstalling

Stal zorgeloos uw boot tijdens de herfst en winter.

Bel: 06 - 255 38 119

Ligplaatsen

Aalsmeer Maritiem heeft een 15-tal ligplaatsen.

Bel: 06 - 255 38 119

Klussen aan uw boot

Wij bieden gelegenheid om zelf te werken aan uw boot.

Bel: 06 - 255 38 119

Verkoop

Wij bieden gebruikte en nieuwe boten te koop aan.

Bel: 06 - 255 38 119