Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/glasatelier-aalsmeer.nl/public_html/aalsmeermaritiem/templates/aalsmeermaritiem20150005/html/com_content/article/default.php on line 2

Jachthaven Amsterdam

Aalsmeer Martiiem, Jachthaven en Winterstalling is onder jachthavens Amsterdam een uitstekende Full Service jachthaven en botenstalling grenzend aan de Ringvaart, centraal gelegen tussen de Nieuwe Meer en de Westeinderplassen. Vaargebied is Amsterdam, Haarlem, de Westeinderplassen en uiteraard ver daarbuiten. De jachthaven heeft zowel gewone ligplaatsen als ligplaatsen met recreatielandje,de ligplaatsen bieden plaats voor boten tot maximaal 11 mtr en 8 ton waterverplaatsing.

 

aalsmeer jachthaven 1 aalsmeer jachthaven 2
Onder de jachthavens Amsterdam ( regio ) is onze jachthaven het meest nabij Amsterdam gelegen gezien vanaf de Nieuwe Meer. Aalsmeer Maritiem beschikt over een toilet, watervoorziening nabij de jachthaven/ligplaatsen en bij de recreatieligplaatsen tevens elektra. Met uw eigen deurcode heeft u, wanneer u maar wilt, toegang tot de jachthaven en de mogelijkheid van uw boot gebruik te maken. Aalsmeer Maritiem Jachthaven & Winterstalling, een ontspannen jachthaven en al jaren een begrip in de regio Aalsmeer, Amstelveen. Voor "Amsterdam Jachthavens" is Aalsmeer Maritiem tevens een van de jachthavens met een ruime overdekte botenstalling van 2400m2 waar u uw boot veilig kunt laten overwinteren.

Woont u in de regio Amsterdam en zoekt u een ligplaats of botenstalling neemt dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Prijsinformatie kunt u vinden onder tarieven. Voor meer informatie kunt u gebruik maken van het contactformulier, mailen of direct contact opnemen met de havenmeester ( Bert 06.25538119 ) U zocht onder jachthaven amsterdam, jachthavens amsterdam, of amsterdam jachthaven en bent zo op onze website terecht gekomen.

 

Adresgegevens

Aalsmeer Maritiem
Oosteinderweg 125a
1432AH AALSMEER

Havenmeester Bert

E-mail:
info@aalsmeermaritiem.nl

Bel
06-25538119

Buienradar2

Buienradar

 

Copyright © - aalsmeermaritiem.nl. Alle rechten voorbehouden.